Profiel

Als kind wilde ik al ontwerper worden, ik ontwierp alles wat ik maar bedenken kon: Auto’s, vlaggen, producten, logo’s, hele landen zelfs. Ik groeide vrij geïsoleerd op dus reisde ik veel door mijn fantasie.

Toen ik 16 werd en de mogelijkheid ontstond om grafische vormgeving te gaan studeren, greep ik deze kans met beide handen aan. Na 4 jaar mbo ging ik naar de kunstacademie in Groningen.

Daar studeerde in 2009 af met de Academie Minervaprijs voor mijn documentaire Ik Zweer Het Bij Mijn Baard. Na een paar jaar tijdens mijn studie voor reclamebureaus te hebben gewerkt registreerde ik me al in 2008 als ondernemer bij de KvK.

Ik specialiseer mij in het vereenvoudigen, het samenvatten, het uitleggen. Daarnaast hou ik van het ontwerpen van een logo op zijn tijd, het regisseren van een video en het maken van kaarten en plattegronden (zoals de Snelwegkaart).

Inmiddels heb ik tientallen bedrijven, organisaties en individuen geholpen door iets voor hun te maken. Ik ben een visueel denker, een alleskunner met veel uiteenlopende vaardigheden. Zo heb ik voor verschillende branches gewerkt, voor zowel overheid, semi-overheid als de private sector.

Ik ben een polymaat, waarbij ik van de afwisseling geniet.

Contact

Bel tijdens kantooruren 050-2111 977, of mail info@sebasvandenbrink.nl. Zie voor details de contactpagina.

Pers

Voor persfoto’s en artikelen over Sebas uit het verleden, zie de perspagina.

logo

Copyright © 2023 Sebas van den Brink.
Alle rechten voorbehouden.
bno logo